Hubový guláš so zemiakmi

Suroviny:
60 g dubákov, 40 g špičiek, 50 g hlivy ustricovej, 1 väčšia cibuľa, 2 väčšie zemiaky, červená paprika, korenie na huby, olej, mletá červená paprika, vegeta, paradajkové pyré, sušený majorán, lístky čerstvého majoránu, zeleninový vývar, bobkový list, celé čierne korenie.

Pracovný postup:
Pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji a poprášime meltou sladkou červenou paprikou. Pridáme očistené pokrájané huby, zemiaky a červenú papriku. Ochutíme soľou, celým čiernym korením, hubovým korením, vegetou, bobkovým listom a sušeným majoránom. Zalejeme zeleninoým vývarom, prilejeme paradajkové pyré a za občasného premiešania uvaríme domäkka. Guláš ozdobíme lístkami čerstvého majoránu.